Tagliatelle met walnootsaus

Tagliatelle met walnootsaus

Tagliatelle met walnootsaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 el olijfolie
125 gr walnoten, kleingehakt
2 tenen knoflook, in dunne plakjes
1 witte boterham zonder korst, het kruim
125 ml room
75 gr geraspte Parmezaanse kaas
2 el bladpeterselie fijngehakt
zout en versgemalen zwarte peper
300 gr tagliatelle

Bereiden

Verhit de olie in een grote hapjespan. Voeg de walnoten, de knoflook en het broodkruim toe en bak alles goudbruin en krokant op een laag vuur. Let op dat de knoflook niet te donker (bitter) wordt. Voeg vervolgens de room, Parmezaanse kaas, peterselie en naar smaak zout en peper toe. Kook intussen de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Giet de pasta af en meng met de warme notensaus. Serveer de pasta direct en maal er aan tafel nog wat extra peper over. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus