Aantal personen: 4
2 el olijfolie
125 gr walnoten, kleingehakt
2 tenen knoflook, in dunne plakjes
1 witte boterham zonder korst, het kruim
125 ml room
75 gr geraspte Parmezaanse kaas
2 el bladpeterselie fijngehakt
zout en versgemalen zwarte peper
300 gr tagliatelle
Verhit de olie in een grote hapjespan. Voeg de walnoten, de knoflook en het broodkruim toe en bak alles goudbruin en krokant op een laag vuur. Let op dat de knoflook niet te donker (bitter) wordt. Voeg vervolgens de room, Parmezaanse kaas, peterselie en naar smaak zout en peper toe. Kook intussen de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Giet de pasta af en meng met de warme notensaus. Serveer de pasta direct en maal er aan tafel nog wat extra peper over. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |